Shaka Cascading Water – Food

Shaka Cascading Water – Food

Shaka Cascading Water - Food

Shaka Cascading Water – Food

In stock

Once the basket is locked into the Shaka®, the process involves three temperature stages : rising, holding temperature and final cooling.

You may select the shaking frequency as soon as the temperature rises. Preheated water and direct-steam humidification are used to reduce this Heating up phase. The cycle time is reduced 5 to 10 times by using high frequency shaking. This is resulting in radical changes of the heat transfer coefficient from the product. This type of retort also gives you the opportunity to run at higher than normal temperatures.

There is no overcooking, no loss of texture of the product. You get a coloured, high-quality product, which does not disintegrate and with an incomparable flavour due to the reduction in the cycle time. A significant difference compared to Static or Rotary retort.

During the entire cycle, shell internal pressure is regulated by injection or direct exhaust with two automatic valves controlled by the MPI.

An automatic handling system is needed for installation on several Shaka.

  • Videos
Ask for an Offer

You've just added this product to the cart:

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services