Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

Τα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, περιλαμβάνουν πολλών διαφορετικών ειδών προϊόντα, τα οποία έχουν το καθένα τις δικές του απαιτήσεις συντήρησης & συσκευασίας. Ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τα προιόντα αρτοποιίας,  συσκευάζονται σε:

  • αεροστεγή φάκελο με δυνατότητα τροποποιημένης ατμόσφαιρας
  • θερμοσυρρικνούμενο φιλμ
  • δισκάκι με επικόλληση φιλμ ή καπάκι
  • προδιαμορφωμένη σακούλα με τοποθέτηση Clip-Twist

Για την συσκευασία σε αεροστεγή φάκελο, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Flowpack οριζόντιας συσκευασίας, τα οποία διαμορφώνουν & συγκολλούν το φάκελο στις επιθυμητές διαστάσεις. Είναι κατάλληλα για προϊόντα που συσκευάζονται ως τεμάχιο ή μπορούν να τοποθετηθούν σε περιέκτη, όπως: ψωμί, κρουασάν, κέικ, σάντουιτς, πίτες , πίτσες, ατομικά μπισκότα ή μπισκότα σε περιέκτη, μπάρες δημητριακών, κριτσίνια κ.α..
  • Κάθετα μηχανήματα τα οποία διαμορφώνουν & συγκολλούν το φάκελο στις επιθυμητές διαστάσεις. Είναι κατάλληλα για προϊόντα πολλών τεμαχίων τα οποία χρειάζεται να  ζυγιστούν ή να καταμετρηθούν, όπως: μπισκότα, σφολιατοειδή, κουλούρια, κρέμα ζαχαροπλαστικής,κ.α.
  • Doypack, τα οποία χρησιμοποιούν προδιαμορφωμένη σακούλα stand up. Είναι κατάλληλα για προϊόντα πολλών τεμαχίων, τα οποία χρειάζονται να ζυγιστούν ή καταμετρηθούν, όπως: μπισκότα, σφολιατοειδή, κουλούρια, κ.α.

Για την συσκευασία σε θερμοσυρρικνούμενο φιλμ, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Θερμοσυρρίκνωσης τα οποία αφου δημιουργήσουν μια σακούλα γύρω από το προιόν, θερμοκολλώντας δίπτυχο φιλμ, την συρρικνώνουν με την βοηθεια φούρνου αέρα, δίνοντάς της το σχήμα του προϊόντος. Προστατεύει από οσμές, σκόνη και παραβιάσεις. Είναι κατάλληλα για προϊόντα άμεσης κατανάλωσης ή κατάψυξης, όπως: ψωμί, κέικ, κατεψυγμένα σφολιατοειδή, κατεψυγμένες πίτες και πίτσες κ.α..

Για την συσκευασία σε δισκάκι με επικόλληση φιλμ, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Traysealers. Είναι κατάλληλα για προϊόντα, με υγρά, σιρόπι κ.α.

Για την συσκευασία σε προδιαμορφωμένη σακούλα με τοποθέτηση Clip-Twist, προτείνονται;

Η σωστή επιλογή του τύπου συσκευασίας ανάλογα με το προϊόν & τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του  είναι σημαντικός παράγοντας που συμβάλει στην: ασφάλεια των προϊόντων, καλύτερη συντήρηση, επέκταση του χρόνου κατανάλωσης, ταχύτητα & ευελιξία στην συσκευασία πολλών κωδικών, οικονομία στο κόστος του υλικού, σωστή σήμανση των προιόντων, ελκυστική εμφάνιση, ελαχιστοποίηση της σπατάλης, κ.α.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία & τεχνογνωσία, θα χαρούμε να εξετάσουμε μαζί τις ιδαίτερες ανάγκες συσκευασίας των προϊόντων σας!

.
ssss