Προμηθευτές

Γνωρίστε τους προμηθευτές μας...

Εταιρία

Ξεκινώντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρίας στις μηχανές flowpack, η Tahipack σταδιακά εδραιώθηκε στη συνείδηση των πελατών της, μέσω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και της άμεσης τεχνικής υποστήριξης που προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει.

Αποκτώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης, άρχισε να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της, επενδύοντας αρχικά σε μηχανήματα εκτύπωσης και βοηθητικής συσκευασίας γύρω από τη flowpack. Οι αξιόπιστες προτάσεις της TAHIPACK, σε συνδυασμό πάντα με την άρτια υποστήριξη σε τεχνική βοήθεια και ανταλλακτικά, της επέτρεψαν να αναπτυχθεί γρήγορα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και εδραιώνοντας την παρουσία της και σε άλλους τομείς δραστηριότητας.

Σήμερα, η Tahipack μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών με τους κορυφαίους σε κάθε τομέα του χώρου της συσκευασίας και της κωδικοποίησης των προϊόντων.
Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε κάθε εφαρμογή, εξασφαλίζοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, υψηλής ποιότητας κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές, και άρτια τεχνική υποστήριξη. Οι συνεργάτες μας, που αποτελούν μερικές από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες εταιρίες στο κλάδο τους, επενδύουν με τον καλύτερο τρόπο στο όραμά μας.

Προμηθευτές

Schutte

Από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής κλιπς και κάθε είδους  εξαρτημάτων για το κλείσιμο σακούλας. Ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά με εξαγωγές και συνεργάτες παγκοσμίως. Διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων & καινοτόμων προϊόντων. Εγγυάται σταθερή ποιότητα προϊόντων, με υποστήριξη και σεβασμό στους πελάτες της.

Προμηθευτές

Ponapack

Η PONA PACK ιδρύθηκε το 1996 και εξάγει το 70% των μηχανημάτων συσκευασίας που παράγει. Προσφέρει λύσεις σε πολλούς επιχειρηματικούς συνεργάτες σε Ελλάδα, Σερβία, Ινδία, Γερμανία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Σαουδική Αραβία, Ιταλία και Αμερική.

Προμηθευτές

Maripak

Από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μηχανημάτων συρρίκνωσης- ομαδοποίησης. Πολύ καλή σχέση  ποιότητας – τιμής, ταχύτατη τεχνική  υποστήριξη, συνεχή τεχνολογική εξέλιξη. Μπορεί να καλύψει από πολύ απλές έως πολύ απαιτητικές εφαρμογές

Προμηθευτές

Nemesis

Εταιρία κατασκευής συστημάτων ζύγισης προϊόντων και επικόλλησης ετικέτας. Ξεκινώντας το 1976, ως οικογενειακή επιχείρηση, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχής εξέλιξης στη δυναμική ζύγιση προϊόντων. Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη διαθέτει διεθνή παρουσία σε πάνω από 30 χώρες και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Προμηθευτές

Index6

Aξιόπιστη εταιρία κατασκευής αυτόματων γραμμών γέμισης, για τη βιομηχανία τροφίμων, ποτών, γαλακτοβιομηχανία, χημικών, κοσμετολογία κ.α. Με έδρα τη Φιλιππούπολη από το 1990 έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων με 3 αυτόνομα κτίρια παραγωγής των 20.000τμ. Επενδύοντας στην έρευνα και τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Προμηθευτές

Mesutronic

Η γερμανική εγγύηση και ποιότητα στους ανιχνευτές μετάλλων και X-Rays. Με εξαγωγές σε 40 χώρες, δραστηριοποιείται παγκόσμια στη βιομηχανία τροφίμων, πλαστικών, υγείας κ.α.

placeholder image

IPS

Το IPS είναι το ακρωνύμιο του Italian Packaging Solutions με την αποστολή της εταιρείας να είναι οι λύσεις για τη συσκευασία τροφίμων και μη με τα μηχανήματα Flowpack, Tray Sealers & Thermoforming, που κατασκευάζονται στο Schio της Ιταλίας.

Προμηθευτές

Tenco

Η Tenco σχεδιάζει και παράγει μηχανήματα ς για την εμφιάλωση, τον πωματισμό και την σήμανση μεγάλου αριθμού προϊόντων. Τα συστήματα συσκευασίας της Tenco μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πλήρωση τροφίμων και μη. Εξειδικεύονται στην ανάπτυξη μιας σειράς μηχανημάτων και τεχνολογιών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με λύσεις από την προετοιμασία της παραγωγής, έως την εξωτερική της εμφάνιση για τον τελικό καταναλωτή.

Προμηθευτές

LP Packaging

Eταιρία παραγωγής εξιδικευμένων μηχανημάτων συσκευασίας. Αυτόματες γραμμές συρρίκνωσης, ομαδοποίησης, τοποθέτησης band σε πολυσυσκευασίες, αυτόματα συστήματα τροφοδοσίας, ειδικές κατασκευές  κ.α. Εμπειρία, καινοτομία, από το 1985.

Προμηθευτές

Comipak

Εξειδικεύεται στα μηχανήματα τοποθέτησης clips & twist. Από τις γνωστότερες εταιρίες στο χώρο των κλιπαριστικών μηχανημάτων , με χιλιάδες εφαρμογές και πελάτες. Χαρακτηρίζεται από ποιότητα, τεχνολογική εξέλιξη, τεχνική υποστήριξη και ευελιξία εφαρμογών.

placeholder image

OMS

Με συνεχή και ακριβή έρευνά, σχεδιασμό, κατασκευή και δοκιμές, καθώς και η περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εμφιάλωσης, η OMS κατασκευάζει στο Varedo της Ιταλίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, φιλικά προς το χρήστη και αξιόπιστα μηχανήματα. Η γκάμα της OMS περιλαμβάνει μηχανήματα έκπλυσης, πλήρωσης και πώματος, μονομπλόκ ή πλήρεις γραμμές εμφιάλωσης για βρώσιμα και μή, υγρά και παχύρευστα. Όλα τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν κάθε απαίτηση παραγωγής και να επεξεργάζονται κάθε είδους μπουκάλι και καπάκι, με ταχύτητες από 1.000 έως 25.000 BPH.

Προμηθευτές

Savema

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία των θερμικών εκτυπωτών Thermal Transfer, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Συνεχής αναβαθμίσεις του λογισμικού και των μηχανημάτων της, ταχύτητα στην τεχνική εξυπηρέτηση.

Προμηθευτές

Armor

Από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στις θερμικές ταινίες εκτύπωσης. Ασυναγώνιστη ποιότητα , σταθερή ποιότητα παραγωγής, καινοτόμα προϊόντα.

Προμηθευτές

Lavezzini

Από τις παλαιότερες εταιρίες στην κατασκευή μηχανημάτων κενού. Σταθερή ποιότητα, τεχνολογική εξέλιξη και πρωτοπόρα προϊόντα, τα οποία εξάγονται παγκοσμίως από το 1983.

Προμηθευτές

Armell

Η Armell Machine κατασκευάζει μηχανήματα Stick και εμπορεύεται διεθνώς το 90% της παραγωγής της, από την ίδρυσή της, εξάγοντας σε περισσότερες από 30 χώρες

Προμηθευτές

Lorapack

Η Lorapack ιδρύθηκε το 2007 στο Thiene, στην επαρχία Vicenza, και παράγει και πουλά εξοπλισμό και μηχανήματα συσκευασίας. Τα μηχανήματα είναι μοναδικές, πατενταρισμένες λύσεις από τη Lorapack. Το μυστικό αυτών των μηχανημάτων βρίσκεται στη ρυθμιζόμενη δομή που επιτρέπει στο σώμα του μηχανήματος να κινείται, παρέχοντας τη δυνατότητα συσκευασίας οριζόντια, κάθετα και σε διάφορες άλλες κλίσης.

Προμηθευτές

V-Shapes

H V-Shapes θέλοντας να κάνει τη ζωή πιο εύκολη για τους καταναλωτές και να προσφέρει μια νέα εμπειρία, δημιούργησε το εύκολο άνοιγμα της συσκευασίας V-Shapes. Στη V-Shapes, ειδικεύονται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον κόσμο της συσκευασίας, επινοήσαν και κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα ιδέα για τη συσκευασία ατομικής μερίδας, καθιστώντας την ευκολότερη και πιο αποτελεσματική σε σχέση με τις παραδοσιακές συσκευασίες ατομικής μερίδας της αγοράς.

Προμηθευτές

On mart

Οι μηχανές πλήρωσης, ταπώματος και ετικετοποίησης της On Mart έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος πελατών σε βιομηχανίες Χημικών, Τροφίμων, Καλλυντικών, Φαρμάκων, Βαφής και άλλων βιομηχανιών.

closessss