Κρέας – Ψάρι

Κρέας - Ψάρι

Στην κατηγορία Κρέας – Ψάρι, συμπεριλάνεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της καθημερινότητας, τα οποία έχουν το καθένα τις δικές του απαιτήσεις συντήρησης & συσκευασίας. Ανάλογα με τα ιδαίτερα χαρακτηριστικά τους,  συσκευάζονται σε:

  • αεροστεγή φάκελο με δυνατότητα τροποποιημένης ατμόσφαιρας
  • θερμοσυρρικνούμενο φιλμ
  • αεροστεγή φάκελο τύπου Vacuum
  • σκαφίδια με επικόλληση φιλμ ή Skin Pack

Για την συσκευασία σε αεροστεγή φάκελο, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Flowpack μηχανήματα οριζόντιας συσκευασίας, τα οποία διαμορφώνουν & συγκολλούν το φάκελο στις επιθυμητές διαστάσεις. Είναι κατάλληλα για προϊόντα που τοπθετούνται σε περιέκτη, όπως: κομμάτια νωπού και κατεψυγμένου κρέατος, σουβλάκια, μπιφτέκια, ολόκληρα ψάρια, κοτομπουκιές, fish-sticks, κατεψυγμένα ή νωπά θαλασσινά κ.α.
  • Κάθετα μηχανήματα τα οποία διαμορφώνουν & συγκολλούν το φάκελο στις επιθυμητές διαστάσεις. Είναι κατάλληλα για προϊόντα πολλών τεμαχίων ή ρευστά προϊόντα τα οποία χρειάζεται να  ζυγιστούν ή να καταμετρηθούν, όπως: μικρά κομμάτια κρέας, κοτομπουκιές, κατεψυγμένα ή νωπά θαλασσινά, μπούτια κοτόπουλο, κατεψυγμένα κομμάτια ψαριών, παγκάσιους κ.α.
  • Doypack, τα οποία χρησιμοποιούν προδιαμορφωμένη σακούλα stand up. Είναι κατάλληλα για προϊόντα πολλών τεμαχίων ή ρευστά προϊόντα τα οποία χρειάζεται να  ζυγιστούν ή να καταμετρηθούν, όπως: μικρά κομμάτια κρέας, κοτομπουκιές, κατεψυγμένα ή νωπά θαλασσινά, μπούτια κοτόπουλο, κατεψυγμένα κομμάτια ψαριών, παγκάσιους κ.α.

Για την συσκευασία σε θερμοσυρρικνούμενο φιλμ, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Θερμοσυρρίκνωσης τα οποία αφου δημιουργήσουν μια σακούλα γύρω από το προιόν τεμαχιακά ή σε περιέκτη, θερμοκολλώντας δίπτυχο φιλμ, την συρρικνώνουν με την βοηθεια φούρνου αέρα, δίνωντας της το σχήμα του προϊόντος. Προστατέυει από οσμές, σκόνη και παραβιάσεις. Είναι κατάλληλα για προϊόντα που συσκευάζονται ως τεμάχιο, ως πολυσυσκευασία ή μπορούν να τοποθετηθούν σε περιέκτη, όπως: κομμάτια νωπού και κατεψυγμένου κρέατος, σουβλάκια, μπιφτέκια, ολόκληρα ψάρια, κοτομπουκιές, fish-sticks, κατεψυγμένα ή νωπά θαλασσινά, ολόκληρο κοτόπουλο, χταπόδια, μπούτια κοτόπουλο, κατεψυγμένα κομμάτια ψαριών, παγκάσιους κ.α.

Για την συσκευασία σε αεροστεγή φάκελο τύπου Vacuum, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Vacuum Καμπάνας ή Εξωτερικού τύπου τα οποία χρησιμοποιούν προδιαμορφωμένες Vacuum Λείες ή Γκοφρέ Σακούλες. Είναι κατάλληλα για ξηρά προιόντα που χρήζουν μακρά συντήρηση χωρίς να αλλοιλωνονται ή να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο, όπως: μικρά κομμάτια κρέας, κοτομπουκιές, κατεψυγμένα ή νωπά θαλασσινά, μπούτια κοτόπουλο, κατεψυγμένα κομμάτια ψαριών, παγκάσιους, ολόκληρα κομμάτια κρέας, αλλαντικά κ.α.

Για την συσκευασία σε σκαφίδια με επικόλληση φιλμ ή Skin Pack, προτείνονται τα μηχανήματα:

  • Tray-sealers. Είναι κατάλληλα για προϊόντα σε σκαφίδιο νωπά ή κατεψυγμένα, όπως: καλαμάκια, μπούτια κοτόπουλο, φιλέτα κρέατος και ψαριών, φτερούγες, κατεψυγμένα θαλασσινά και ψάρια κ.α.
  • Thermoforming κυριώς στην συσκευασία αλλαντικών.

 Η σωστή επιλογή του τύπου συσκευασίας ανάλογα με το προϊόν & τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του  είναι σημαντικός παράγοντας που συμβάλει στην: ασφάλεια των προϊόντων, καλύτερη συντήρηση, επέκταση του χρόνου κατανάλωσης, ταχύτητα & ευελιξία στην συσκευασία πολλών κωδικών, οικονομία στο κόστος του υλικού, σωστή σήμανση των προιόντων, ελκυστική εμφάνιση, ελαχιστοποίηση της σπατάλης, κ.α.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία & τεχνογνωσία, θα χαρούμε να εξετάσουμε μαζί τις ιδαίτερες ανάγκες συσκευασίας των προϊόντων σας!

.
ssss