Αυτόματη γραμμή πλήρωσης κρεμοσάπουνου σε μπιτόνι 5L

Αυτόματη γραμμή πλήρωσης κρεμοσάπουνου σε μπιτόνι 5L


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας & σήμανσης κρεμοσάπουνου σε μπιτόνι 5L για εταιρία παραγωγής καλλυντικών.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα καθαριότητας και υγιεινής, δημιούργησε την ανάγκη για την συσκευασία κρεμοσάπουνου σε μπιτόνι 5L, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την αυτόματη γραμμή πλήρωσης & σήμανσης κρεμοσάπουνου σε συσκευασία μπιτονιού. Στην είσοδο της γραμμής υπάρχει μηχανισμός αυτόματης τροφοδοσίας όπου μεταφέρει τα μπιτόνια στο γεμιστικό μηχάνημα. Στη συνέχεια  εισέρχονται στο αυτόματο γεμιστικό μηχάνημα 4 ακροφυσίων, όπου και γίνεται η γέμιση του προϊόντος, με ειδικό τρόπο για την αποφυγή αφρισμού. Έπειτα κατευθύνονται με ταινιόδρομο στο αυτόματο κλειστικό μηχάνημα ώστε να τοποθετηθεί και να βιδωθεί το κάθε καπάκι στο εκάστοτε μπιτόνι. Τα καπάκια τοποθετούνται χύμα σε ένα κάδο στο έδαφος από τον χειριστή και μεταφέρονται αυτόματα και με ακρίβεια στα μπουκάλια. Στο τέλος της γραμμής έχουν εγκατασταθεί δύο συστήματα σήμανσης:  ετικετέζα για την επικόλληση ετικέτας στο τελικό προϊόν και εκτυπωτής ψεκασμού μελάνης Inkjet για την εγγραφή απαραίτητων στοιχείων (Ημερομηνία, Αρ. Παραγωγής κ.α.). Τα δύο συστήματα σήμανσης μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα ή αυτόνομα, ανάλογα την ανάγκη.

  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα πλήρωσης & σήμανσης κρεμοσάπουνου σε μπιτόνι 5L, με ταχύτητα, ασφάλεια & ακρίβεια.

   

   

   

   

  closessss