Αυτόματη γραμμή πλήρωσης μουστάρδας σε μπουκάλι

Αυτόματη γραμμή πλήρωσης μουστάρδας σε μπουκάλι


Project Description

Με λίγα λόγια…

Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας για εταιρία παραγωγής & συσκευασίας ρευστών και παχύρευστων σαλτσών (μουστάρδα, μαγιονέζα, κέτσαπ).


Οι Ανάγκες

Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα, δημιούργησε την ανάγκη για την αεροστεγή συσκευασία μουστάρδας, σε μπουκάλι, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.


Η Λύση

Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την αυτόματη γραμμή πλήρωσης παχύρευστων σαλτσών σε συσκευασία μπουκαλιού. Στην είσοδο της γραμμής υπάρχει ταινιόδρομος αυτόματης τροφοδοσίας όπου μεταφέρει τα μπουκάλια στο γεμιστικό μηχάνημα. Στη συνέχεια  εισέρχονται στο αυτόματο γεμιστικό μηχάνημα 12 ακροφυσίων, όπου και γίνεται η γέμιση του προϊόντος. Έπειτα κατευθύνονται με ταινιόδρομο στο αυτόματο περιστροφικό κλειστικό μηχάνημα ώστε να τοποθετηθεί και να βιδωθεί το κάθε καπάκι στο εκάστοτε μπουκάλι. Τα καπάκια τοποθετούνται στα μπουκάλια, μέσω του αυτόματου τροφοδότη καπακιών, διαθέτοντας μηχανισμό όπου αναγνωρίζει την πλευρά του καπακιού, ώστε να γίνει το κατάλληλο βίδωμα. Στο τέλος της γραμμής έχει εγκατασταθεί ετικετέζα για την επικόλληση ετικέτας στο τελικό προϊόν.

Εν συνεχεία τα προϊόντα μέσω ταινιοδρόμου εισέρχονται στο αυτόματο συρρικνωτικό μηχάνημα MULTIMAC C 90° με ενσωματωμένο φούρνο συρρίκνωσης  για την συσκευασία και την ομαδοποίηση τους.


Τα Οφέλη

Παρέχεται η δυνατότητα πλήρωσης παχύρευστων σαλτσών σε μπουκάλι, με ταχύτητα, ασφάλεια & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

 

 

 

.
ssss