Αυτόματη Γραμμή Συσκευασίας Καλλυντικών & προϊόντων περιποίησης

Αυτόματη Γραμμή Συσκευασίας Καλλυντικών & προϊόντων περιποίησης


Project Description

Με λίγα λόγια…

Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση πλήρωσης προϊόντος, για εταιρία παραγωγής & συσκευασίας καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. (ενυδατικές κρέμες, αρώματα κ.α)


Οι Ανάγκες

Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα, δημιούργησε την ανάγκη για την συσκευασία καλλυντικών σε μπουκάλια & βαζάκια διαφόρων μεγεθών, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.


Η Λύση

Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την αυτόματη γραμμή πλήρωσης  υγρών σε συσκευασία μπουκαλιών & βάζων, διαφόρων μεγεθών. Στην είσοδο της γραμμής υπάρχει περιστροφικός δίσκος τροφοδοσίας  όπου μεταφέρει τα μπουκάλια στο γεμιστικό μηχάνημα. Στη συνέχεια  εισέρχονται στο αυτόματο γεμιστικό μηχάνημα 4 ακροφύσιων, όπου και γίνεται η γέμιση του προϊόντος(καλλυντικά). Έπειτα κατευθύνονται με ταινιόδρομο στο αυτόματο κλειστικό μηχάνημα 2 κεφαλών (για βιδωτά & dispenser καπάκια ),ώστε να βιδωθεί το κάθε καπάκι στο εκάστοτε μπουκάλι. Τέλος κατευθύνονται στην αυτόματη ετικετέζα όπου και γίνεται η επικόλληση της ετικέτας.

Τα Οφέλη

Παρέχεται η δυνατότητα πλήρωσης υγρών σε μπουκάλι & βαζάκια, με ταχύτητα, ασφάλεια, ευελιξία & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

 

.
ssss