Συσκευασία σκόνης αρμόκολλας σε σακούλα 5kg με χειρολαβή 3 δαχτύλων

Συσκευασία σκόνης αρμόκολλας σε σακούλα 5kg με χειρολαβή 3 δαχτύλων


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση σε ανάγκη που προέκυψε για εταιρία συσκευασίας αρμόκολλας σε μορφή σκόνης, σε σακούλα 5Kg με χειρολαβή 3 δαχτύλων.


  Οι Ανάγκες

  Παρουσιάστηκε η ανάγκη συσκευασίας αρμόκολλας σε μορφή σκόνης  βάρους 5 kg σακούλα.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε την αυτόματη μηχανή κάθετης συσκευασίας σε αεροστεγή φάκελο. Είναι κατάλληλη για συσκευασία προϊόντων σε μορφή σκόνης και πούδρας καθώς και άλλων τύπων.

  Η συγκεκριμένη μηχανή εξοπλίστηκε και ρυθμίστηκε για την αυτόματη τροφοδοσία, την ογκομέτρηση, τη διαμόρφωση σακούλας, τη πλήρωση, το κλείσιμο με θερμοκόλληση και τη δημιουργία χειρολαβής 3 δαχτύλων, για εύκολη μεταφορά.

  Λόγω της σκόνης, υπάρχει κοχλίας εντός της χοάνης για την ομαλή προώθηση του προϊόντος προς φορμάτο της μηχανής.

  O έλεγχος συστήματος που τραβάει τη σακούλα γίνεται από κινητήρα servo για ακρίβεια παραμετροποίησης και ταχύτητα. Επιπλέον λόγω της φύσης του προϊόντος και της ανάγκης να μην υπάρχουν αιρούμενα σωματίδια στο εργασιακό περιβάλλον, η μηχανή εξοπλίστηκε με επιπλέον σύστημα “duster” αναρρόφησης της σκόνης. Επιπλέον περιμετρικά της μηχανής υπάρχουν προστατευτικές πόρτες, για την ασφάλεια των εργαζομένων από κινούμενα μέρη. Στην έξοδο της κάθετης μηχανής υπάρχει επικλινής ταινιόδρομος εξόδου, για τη συλλογή των σακουλών.


  Τα Οφέλη

  Η συγκεκριμένη εφαρμογή εξυπηρέτησε τις μεγάλες ανάγκες παραγωγής προϊόντων μεγάλου βάρους, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

   

   

  closessss