Συσκευασία sandwich σε αεροστεγή συσκευασία

Συσκευασία sandwich σε αεροστεγή συσκευασία


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποιήσε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας τροφίμων (sandwiches) για επιχείρηση παρασκευής, τυποποίησης και χονδρικού εμπορίου διαφόρων ειδών sandwich.


  Οι Ανάγκες

  Στο παρελθόν η συσκευασία των τροφίμων γινόταν με μη αεροστεγή τρόπο μέσω θερμοσυρρίκνωσης. Δημιουργήθηκε η ανάγκη για αεροστεγή συσκευασία για μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των τροφίμων. Η λύση που θα προτείναμε θα έπρεπε να καλύπτει τις υψηλότατες προδιαγραφές ασφαλείας που τηρεί η επιχείρηση και να είναι σύμφωνη με τα πρότυπα ασφαλείας (ISO).


  Η Λύση

  Η TAHIPACK διαθέτει μεγάλη και πολυετή τεχνογνωσία στη κατασκευή αυτόματων μηχανών οριζόντιας συσκευασίας flowpack, οι οποίες προσφέρουν αεροστεγή συσκευασία σε φάκελο με δυνατότητα τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Έτσι λοιπόν έγινε η εγκατάσταση και εκπαίδευση προσωπικού στη μηχανή SPL 150 σε συνδυασμό με θερμικό εκτυπωτικό μηχανισμό SVM 53C για την εκτύπωση ετικέτας.


  Τα Οφέλη

  Οι μηχανές οριζόντιας συσκευασίας flowpack SPL κατασκευής της ΤΑΧΥΠΑΚ εξυπηρέτησαν αξιόπιστα τις απαιτήσεις αερουστεγούς συσκευασίας αναβαθμίζοντας τη διαδικασία και εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα για τον απαιτητικό τομέα της συσκευασίας τροφίμων.

   

  closessss