Αυτόματο περιστροφικό μηχάνημα Tray sealer – Ατομική μερίδα ξηρών καρπών

Αυτόματο περιστροφικό μηχάνημα Tray sealer – Ατομική μερίδα ξηρών καρπών


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση σε ανάγκη που προέκυψε για εταιρία συσκευασίας & διανομής κερασμάτων ( ξηρών καρπών ) σε ατομική μερίδα.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα στο χώρο της εστίασης, δημιούργησε την ανάγκη για την αεροστεγή συσκευασία κερασμάτων σε ατομικές μερίδες επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την σωστή λειτουργία του  αυτόματου περιστροφικού μηχανήματος πλήρωσης και θερμοκόλλησης κυπέλλων, για τη σφράγιση ατομικών συσκευασιών ξηρών καρπών . Οι παραγωγικές διαδικασίες εκτελούνται σε κύκλο, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα παραγωγής. Αρχικά τοποθετούνται τα κύπελλα στην τροφοδοσία του μηχανήματος και στην συνέχεια μέσω φωτοκύτταρου αναγνωρίζεται ξεχωριστά το κάθε κύπελλο ώστε να γίνει η πλήρωση. Το προϊόν τοποθετείται στο κύπελλο μέσω του ζυγιστικού μηχανήματος, όπου ρυθμίζει και γεμίζει το κύπελλο με την ακριβή δοσολογία.

  Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών στοιχείων ( λογότυπο πελάτη, LOT, ημ.παραγωγής, ημ. λήξης κλπ ) στο πάνω μέρος της συσκευασίας.

  Στη συνέχεια το κύπελλο σφραγίζεται αεροστεγώς επικολλώντας το με φιλμ πολυπροπυλενίου προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο προϊόν.

  Τέλος στην έξοδο του μηχανήματος υπάρχει  ταινιόδρομος ώστε η  παραλαβή των συσκευασμένων προϊόντων, να είναι πιο εύκολη και άμεση.

  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα αεροστεγούς συσκευασίας ατομικής μερίδας κερασμάτων (ξηρών καρπών) με ταχύτητα, ασφάλεια & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

   

   

   

   

  closessss