Αυτόματο συρρικνωτικό μηχάνημα Multimac C 90°- με ενσωματωμένο τούνελ συρρίκνωσης

Αυτόματο συρρικνωτικό μηχάνημα Multimac C 90°- με ενσωματωμένο τούνελ συρρίκνωσης


Project Description

Με λίγα λόγια…

Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση σε ανάγκη που προέκυψε για εταιρία συσκευασίας & διανομής σάλτσας σε γυάλινα βάζα.


Οι Ανάγκες

Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή μεταφορά των προϊόντων, δημιούργησε την ανάγκη για την δημιουργία ανθεκτικής συσκευασίας & ομαδοποίησης γυάλινων βάζων, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια για την διανομή & μεταφορά  των προϊόντων καθώς και εξοικονόμηση χώρου.


Η Λύση

Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την σωστή λειτουργία του αυτόματου μηχανήματος συρρίκνωσης Multimac C 90° με ενσωματωμένο τούνελ συρρίκνωσης για την συσκευασία & ομαδοποίηση γυάλινων βάζων με φιλμ πολυαιθυλενίουΗ είσοδος των προϊόντων (γυάλινα βάζα) στο μηχάνημα, γίνεται αυτόματα μέσω του ταινιοδρόμου, σε συνέχεια από τη γραμμή πλήρωσης των βάζων, με την βοήθεια πλαϊνών οδηγών σε γωνία 90°. Το  φιλμ μέσω των άνω και κάτω κυλίνδρων τοποθετείται στα προϊόντα όπου και τα ομαδοποιεί.

Εν συνεχεία εισέρχονται στον ενσωματωμένο φούρνο συρρίκνωσης μέσω του ταινιόδρομου και γίνεται η συρρίκνωση του φιλμ δημιουργώντας μια ανθεκτική συσκευασία κατάλληλη για την μεταφορά των προϊόντων.

Τα Οφέλη

Παρέχεται η δυνατότητα συσκευασίαςομαδοποίησης γυάλινων βάζων με σάλτσα παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια για την διανομή και μεταφορά των προϊόντων, καθώς και εξοικονόμηση χώρου.

 

 

 

 

.
ssss