Γραμμή εμφιάλωσης καθαριστικών υγρών σε δοχείο 5L

Γραμμή εμφιάλωσης καθαριστικών υγρών σε δοχείο 5L


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας & σήμανσης διαβρωτικών υγρών σε μπιτόνι 5L για εταιρία παραγωγής καθαριστικών.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα καθαριότητας και υγιεινής, δημιούργησε την ανάγκη για την συσκευασία καθαριστικών υγρών σε μπιτόνι 5L, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την αυτόματη γραμμή πλήρωσης & σήμανσης καθαριστικών υγρών σε συσκευασία μπιτονιού. Στην είσοδο της γραμμής υπάρχει μηχανισμός αυτόματης τροφοδοσίας όπου μεταφέρει τα μπιτόνια στο γεμιστικό μηχάνημα όπου είναι κατασκευασμένο από PVC για αποφυγή διάβρωσης. Στη συνέχεια  εισέρχονται στο αυτόματο γεμιστικό μηχάνημα 6 ακροφυσίων, όπου και γίνεται η γέμιση του προϊόντος, με καθίζηση των ακροφυσίων για την αποφυγή αφρισμού.

  Έπειτα τα προϊόντα, κατευθύνονται με ταινιόδρομο στο αυτόματο κλειστικό μηχάνημα με ειδική κεφαλή για κλείσιμο καπακιού ασφαλείας, ώστε να τοποθετηθεί και να βιδωθεί το κάθε καπάκι στο εκάστοτε μπιτόνι. Τα καπάκια τοποθετούνται χύμα σε ένα κάδο στο έδαφος από τον χειριστή και μεταφέρονται αυτόματα και με ακρίβεια στα μπουκάλια.

  Στο τέλος της γραμμής έχουν εγκατασταθεί δύο συστήματα σήμανσης: ετικετέζα για την επικόλληση διπλής ετικέτας(1 σε κάθε πλευρά) στο τελικό προϊόν και εκτυπωτής ψεκασμού μελάνης Inkjet για την εγγραφή απαραίτητων στοιχείων (Ημερομηνία, Αρ. Παραγωγής κ.α.). Τα δύο συστήματα σήμανσης μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα ή αυτόνομα, ανάλογα την ανάγκη.


  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα πλήρωσης & σήμανσης καθαριστικών υγρών σε μπιτόνι 5L, με ταχύτητα, ασφάλεια & ακρίβεια.

   

   

  closessss