Κάθετο μηχάνημα συσκευασίας εύθραυστων προϊόντων -Κουφέτα 1Kg

Κάθετο μηχάνημα συσκευασίας εύθραυστων προϊόντων -Κουφέτα 1Kg


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας κουφέτων σε σακούλα 1kg & ατομική συσκευασία αντίστοιχα.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα, δημιούργησε την ανάγκη για την συσκευασία κουφέτων σε σακούλα διαφορετικών χωρητικοτήτων, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων

  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ σχεδίασε και υλοποίησε μια ολοκληρωμένη λύση ζύγισης & συσκευασίας του συγκεκριμένου προϊόντος. Αρχικά η εισαγωγή του προϊόντος (κουφέτα) γίνεται σε έναν Inox κάδο. Έπειτα τα προϊόντα μεταφέρονται μέσω  ταινιόδρομου, σε πολυκέφαλο ζυγιστικό μηχάνημα 14 κεφαλών, όπου και επιτυγχάνεται με ακρίβεια & υψηλή ταχύτητα η ζύγιση τους. Μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό βάρος (1kg), γίνεται η έξοδος του προϊόντος σε σακούλα όπου έχει δημιουργήσει το επικλινές κάθετο συσκευαστικό μηχάνημα από φιλμ πολυπροπυλενίουΤέλος γίνεται η θερμοκόλληση της σακούλας, πετυχαίνοντας αεροστεγές κλείσιμο.

  Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι ιδανικό για τη συσκευασία εύθραυστων προϊόντων, λόγω της κλίσης που έχει για την πιο ομαλή κύλιση των προϊόντων.

   

  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα συσκευασίας κουφέτων, με ταχύτητα, ασφάλεια, ευελιξία & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

   

  closessss