Συσκευασίες ατομικής μερίδας ξηρών καρπών

Συσκευασίες ατομικής μερίδας ξηρών καρπών


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση σε ανάγκη που προέκυψε για εταιρία συσκευασίας & διανομής κερασμάτων ( ξηρών καρπών ) σε ατομική μερίδα.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα στο χώρο της εστίασης, δημιούργησε την ανάγκη για την αεροστεγή συσκευασία κερασμάτων σε ατομικές μερίδες επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.

  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την σωστή λειτουργία του  αυτόματου περιστροφικού μηχανήματος πλήρωσης και θερμοκόλλησης κυπέλλων, για τη σφράγιση ατομικών συσκευασιών ξηρών καρπών . Οι παραγωγικές διαδικασίες εκτελούνται σε κύκλο, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα παραγωγής.

  Αρχικά τοποθετούνται τα κύπελλα στην τροφοδοσία του μηχανήματος και στην συνέχεια μέσω φωτοκύτταρου αναγνωρίζεται ξεχωριστά το κάθε κύπελλο ώστε να γίνει η πλήρωση. Το κύπελλο γεμίζει με την ακριβή δόση του προϊόντος μέσω του ζυγιστικού μηχανήματος που βρίσκεται στο εσωτερικό του μηχανήματος για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου, όπου ρυθμίζει και γεμίζει το κύπελλο με την ακριβή δοσολογία.

  Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών στοιχείων ( λογότυπο πελάτη, LOT, ημ.παραγωγής, ημ. λήξης κλπ) στο πάνω μέρος της συσκευασίας.

  Στη συνέχεια το κύπελλο σφραγίζεται αεροστεγώς επικολλώντας το με φιλμ πολυπροπυλενίου προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο προϊόν.

  Τέλος στην έξοδο του μηχανήματος υπάρχει  ταινιόδρομος ώστε η  παραλαβή των συσκευασμένων προϊόντων, να είναι πιο εύκολη και άμεση.

  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα αεροστεγούς συσκευασίας ατομικής μερίδας κερασμάτων (ξηρών καρπών) με ταχύτητα, ασφάλεια & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

   

  closessss