Αυτόματη γραμμή πλήρωσης & εμφιάλωσης ελαιολάδου

Αυτόματη γραμμή πλήρωσης & εμφιάλωσης ελαιολάδου


Project Description

Με λίγα λόγια…

Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας για εταιρία παραγωγής & συσκευασίας Ελαιολάδου σε γυάλινο μπουκάλι.


Οι Ανάγκες

Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα, δημιούργησε την ανάγκη για την συσκευασία ελαιολάδου  σε γυάλινο μπουκάλι, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των προϊόντων.


Η Λύση

Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την αυτόματη γραμμή πλήρωσης  υγρών σε συσκευασία γυάλινου μπουκαλιού. Στην είσοδο της γραμμής υπάρχει ταινιόδρομος αυτόματης τροφοδοσίας όπου μεταφέρει τα μπουκάλια στο γεμιστικό μηχάνημα, όπου προτού γίνει η πλήρωση, πραγματοποιείται πλύσιμο των μπουκαλιών από 9 κεφαλές πλυσίματος.

Στη συνέχεια  εισέρχονται στο αυτόματο περιστροφικό γεμιστικό μηχάνημα 9 ακροφύσιων, όπου και γίνεται η πλήρωση του προϊόντος(ελαιόλαδο) στις επιθυμητές δοσολογίες.

(Ταχύτητα παραγωγής: 15.000 μπουκάλια/ώρα)

Έπειτα κατευθύνονται μέσω ταινιόδρομου στο αυτόματο περιστροφικό κλειστικό μηχάνημα τελευταίας γενιάς ώστε να τοποθετηθεί και να βιδωθεί το κάθε καπάκι στο εκάστοτε μπουκάλι, με υψηλή ακρίβεια.

Τα καπάκια τοποθετούνται στα μπουκάλια, μέσω του αυτόματου τροφοδότη καπακιών.

Τα Οφέλη

Παρέχεται η δυνατότητα πλήρωσης  υγρών σε μπουκάλι, με υψηλή ταχύτητα, ασφάλεια & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 

 

ssss