Συσκευασία ανακυκλώσιμων κουβέρ σε χάρτινη συσκευασία

Συσκευασία ανακυκλώσιμων κουβέρ σε χάρτινη συσκευασία


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας  ανακυκλώσιμων κουβέρ με ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για ανακυκλώσιμα και ασφαλή προϊόντα, δημιούργησε την ανάγκη για συσκευασία ανακυκλώσιμων κουβέρ με ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για τη λειτουργία του  αυτόματου συσκευαστικού μηχανήματος Flowpack SPL-350D. Ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη, τα διάφορα μέρη του κουβέρ (μαχαίρι, πιρούνι, κουτάλι, χαρτοπετσέτα κ.α.) τοποθετούνται στον ταινιόδρομο τροφοδοσίας του μηχανήματος για να συσκευαστούν τελικά σε αεροστεγή φάκελο. Το υλικό συσκευασίας μπορεί να είναι ανακυκλώσιμο, βιοδιασπώμενο ή και χάρτινο αναλόγως τη εφαρμογή. Τέλος, έγινε εγκατάσταση εκτυπωτή υψηλής ευκρίνειας για την εκτύπωση μεταβλητών στοιχείων , λογοτύπων , barcode κλπ. επάνω στην συσκευασία.


  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα ανακυκλώσιμης και χάρτινης αεροστεγούς συσκευασίας κουβέρ με ταχύτητα και ασφάλεια, καθώς και διαφορετικής σήμανσης για κάθε ξεχωριστό πελάτη.

   

   

  closessss