Αποστείρωση & συσκευασία κουβέρ

Αποστείρωση & συσκευασία κουβέρ


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας & αποστείρωσης μαχαιροπίρουνων ( κουβέρ)


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή προϊόντα, δημιούργησε την ανάγκη για υπηρεσίες αποστείρωσης & αεροστεγούς συσκευασίας προϊόντων καθημερινής χρήσης. στην εστίαση καθώς και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια για την προστασία των καταναλωτών.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για τη λειτουργία του  αυτόματου συσκευαστικού μηχανήματος Flowpack SPL-350D, καθώς και του Αυτόματου Φούρνου Αποστείρωσης UV. Αρχικά τα προϊόντα τοποθετούνται σε ταινιόδρομο στην είσοδο του Φούρνου UV όπου αποστειρώνονται με την χρήση Υπεριώδους Ακτινοβολίας. Έπειτα μεταφέρονται στο συσκευαστικό μηχάνημα Flowpack για να συσκευαστούν αεροστεγώς. Τέλος, έγινε εγκατάσταση εκτυπωτή υψηλής ευκρίνειας για την εκτύπωση μεταβλητών στοιχείων , λογοτύπων , barcode κλπ. επάνω στην συσκευασία.


  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα αεροστεγούς συσκευασίας προϊόντων καθημερινής χρήσης, με σκοπό την διατήρηση της αποστείρωσης από την οποία έχει περάσει το προϊόν, άρα και την εξασφάλιση της υγιεινής του καταναλωτή.

   

   

  closessss