Συσκευασία για μπαχαρικά σε μικρό και μεγάλο φάκελο

Συσκευασία για μπαχαρικά σε μικρό και μεγάλο φάκελο


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK έδωσε την τεχνογνωσία της σε εταιρία παραγωγής αρωματικών βοτάνων, μπαχαρικών και ρίγανης που αναζητούσε λύση συσκευασίας για τα προϊόντα της.


  Οι Ανάγκες

  Η επιχείρηση αναζητούσε λύση για την αεροστεγή συσκευασία για μπαχαρικά και βότανα που διαθέτει σε μικρές συσκευασίες για πώληση σε τουριστικούς προορισμούς αλλά και σε μεγαλύτερες συσκευασίες για τοποθέτηση σε διάφορα σημεία πώλησης.


  Η Λύση

  Η TAHIPACK εγκατέστησε δύο τύπους μηχανημάτων, την αυτόματη συσκευαστική μηχανή ΡΜ 190 για τις μικρές συσκευασίες σε μακρόστενο φάκελο και την ΡΜ420 για συσκευασίες μεγαλύτερης ποσότητας σε μεγαλύτερους φακέλους. Τα μηχανήματα εξοπλίστηκαν με ογκομετρικά συστήματα τροφοδοσίας και με επιπλέον κοχλία για τα προϊόντα σκόνης. Επιπλέον τοποθετήθηκε θερμικός εκτυπωτής SM 53C για την ανάγκη σήμανσης των προιόντων.


  Τα Οφέλη

  Ως αποτέλεσμα της λύσης ήταν η βελτίωση της ποιότητας συσκευασίας και η αναβάθμιση της εμφάνισης των προϊόντων. Χάρη στη νέα συσκευασία προστατεύτηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος από αλλοιώσεις, ενώ ταυτόχρονα μειώθηκε ο χρόνος και το κόστος συσκευασίας.

   

  closessss