Συσκευασία σιροπιαστών γλυκών

Συσκευασία σιροπιαστών γλυκών


Project Description

Με Λίγα Λόγια…

Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποιήσε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας για επιχείρηση ιδρυθείσα το 1960 στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με παραγωγή και συσκευασία σιροπιαστών γλυκών.


Οι Ανάγκες

Δημιουργήθηκε η ανάγκη  αεροστεγούς συσκευασίας τροφίμων για μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής των τροφίμων.


Η Λύση

Η ΤΑΧΥΠΑΚ διαθέτει μεγάλη και πολυετή τεχνογνωσία στη κατασκευή αυτόματων μηχανών οριζόντιας συσκευασίας flowpack, οι οποίες προσφέρουν αεροστεγή συσκευασία σε φάκελο με δυνατότητα τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Έτσι λοιπόν έγινε η εγκατάσταση συσκευαστικών μηχανών SPL Όσον αφορά την εκτύπωση εγκαταστάθηκε Θερμικός εκτυπωτικός μηχανισμός καθώς και εκτυπωτής Hot Foil. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλου κειμένου καθώς και μόνο ημερομηνία λήξης σε ετικέτες. Ο πελάτης όντας ικανοποιημένος από τη πολύχρονη λειτουργία της μηχανής επέλεξε την αναβάθμιση της σε Full Servo. Η τεχνολογία Full Servo είναι κατάλληλη για απαιτητικές συνθήκες παραγωγής με πολλές αλλαγές κωδικών προϊόντων. Με τρία ανεξάρτητα servo μοτέρ και το πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα προσφέρουν ταχύτητα στη παραγωγή με γρήγορη αλλαγή των παραμέτρων συσκευασίας ανά κωδικό προϊόντος, ελαχιστοποίηση της σπατάλης σε υλικό συσκευασίας, συστήματα ασφάλειας του χειριστή και ειδοποίησης περί σφαλμάτων, ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα κ.α.


Τα Οφέλη

Η αναβαθμισμένη μηχανή οριζόντιας συσκευασίας flowpack SPL Full Servo κατασκευής της ΤΑΧΥΠΑΚ εξυπηρετεί αξιόπιστα τις υψηλές απαιτήσεις παραγωγής με πολλές αλλαγές κωδικών προϊόντων.

.
ssss