Συσκευασία χαρτοπετσέτας με αυτόματη τροφοδοσία

Συσκευασία χαρτοπετσέτας με αυτόματη τροφοδοσία


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας για εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας χαρτικών ειδών, όπως χαρτοπετσέτες και χάρτινα τραπεζομάντηλα.


  Οι Ανάγκες

  Η εταιρεία είχε ως ανάγκη τη συσκευασία στοιβών από χαρτοπετσέτες  με αυτόματη παραλαβή από το μηχάνημα παραγωγής τους καθώς και τη συσκευασία χάρτινων ρολών.


  Η Λύση

  Η TAHIPACK  διαθέτει μεγάλη και πολυετή τεχνογνωσία στη κατασκευή αυτόματων μηχανών οριζόντιας συσκευασίας flowpack, οι οποίες προσφέρουν αεροστεγή συσκευασία σε φάκελο.

  Η λύση δόθηκε με την εγκατάσταση και εκπαίδευση της μηχανής flowpack Box-motion SPL 630W DF. Είναι εξοπλισμένη με σερβοκινητήρες που εγγυώνται την απροβλημάτιστη, ακριβή και ταχύτατη παραγωγή.

  Ταυτόχρονα ενσωματτώθηκε σύστημα αυτόματης παραλαβής των προϊόντων χαρτοπετσέτας, από το μηχάνημα παραγωγής του και αυτόματης προώθησης τους στο συσκευαστικό μηχάνημα flowpack.

   


  Τα Οφέλη

  Η TAHIPACK προσέφερε μια ολοκληρωμένη λύση για την συσκευασία των προϊόντων που ζητήθηκαν, με μεγάλο εύρος προσαρμογής στο μήκος προϊόντος, αξιοπιστία, βελτιστοποίηση της εμφάνισης & της ταχύτητα παραγωγής.

   

   

   

  closessss