Αυτόματο συρρικνωτικό μηχάνημα Impack Συνεχούς πλευρικής κόλλησης

Αυτόματο συρρικνωτικό μηχάνημα Impack Συνεχούς πλευρικής κόλλησης


  Project Description

  Με λίγα λόγια…

  Η TAHIPACK σχεδίασε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση σε ανάγκη που προέκυψε για εταιρία συσκευασίας πλαστικών εξαρτημάτων σε χαρτόνι.


  Οι Ανάγκες

  Η αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή μεταφορά των προϊόντων, δημιούργησε την ανάγκη για την δημιουργία ανθεκτικής συσκευασίας & ομαδοποίησης πλαστικών εξαρτημάτων σε χαρτόνι, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια για την διανομή & μεταφορά  των προϊόντων καθώς και εξοικονόμηση χώρου.


  Η Λύση

  Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την σωστή λειτουργία του αυτόματου μηχανήματος συρρίκνωσης Impack ServoΣυνεχούς πλευρικής κόλλησης για την συσκευασία & ομαδοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων με φιλμ πολυολεφίνης. Η είσοδος των προϊόντων (πλαστικά εξαρτήματα) στο μηχάνημα, γίνεται αυτόματα μέσω του ταινιοδρόμου. Το φιλμ πολυολεφίνης, τοποθετείται αυτόματα στα προϊόντα, συσκευάζοντας & ομαδοποιώντας τα.

  Εν συνεχεία εισέρχονται στονφούρνο συρρίκνωσης μέσω του ταινιόδρομου και γίνεται η συρρίκνωση του φιλμ δημιουργώντας μια ανθεκτική συσκευασία κατάλληλη για την μεταφορά & ομαδοποίηση των προϊόντων.

  Τα Οφέλη

  Παρέχεται η δυνατότητα συσκευασίας & ομαδοποίησης μεταλικών εξαρτημάτων σε καρτέλα, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια για την διανομή και μεταφορά των προϊόντων, καθώς και εξοικονόμηση χώρου.

   

   

   

   

  closessss